06 Ogos 2010

Huru-hara...

Dicatat oleh Cik Ina di 4:33 PTG
salam dan selamat petang...dah nk balik baru ada mood nk update blog..mcm2 hal berlaku...aku mmg tk msuk cmpurlah tapi kejadian tu berlaku depan aku dan melibatkan kawan aku juga...mmg aku tk masuk belah mana2 pun...hal ni mungkin disebabkan salah faham kot..entahlah tu andaian akulah...tapi tulah bila berlaku dalam opis ni..sedikit sebanyak terpalit jugalah emosi ni..apa pun kena ingat 1..apa yg org buat kt kita baik kita berdiam diri..tkyahlah nk bising2...diam itu lagi baik dari bersuara...lagipun takat manalah kita nk bersuara???biasalah org salah mmg tetap salah di mata orang...buat baik pun dah tk guna....

1 ulasan:

Adamizzah on Isnin, 09 Ogos, 2010 berkata...

Ambil Iktibar dari apa yang berlaku....ader telinga dengar ada mata lihat.....camput tangan jangan sekali.....

 

** DiARi CiK iNa....CiK iNa DiARi...** Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez