09 Disember 2010

BTN oh BTN...

Dicatat oleh Cik Ina di 8:31 PG
salam....dah sarapan ke??aku settle dah..aku ni jenis mkn awal klu time keja..klu hari cuti pndai lak mkn lewat...tajuk BTN tu..Yelah Biro Tatanegara..aku kena hadiri kursus BTN tu mulai 13-17 Disember 2010..5 hari aku kena tinggalkan my hubby...sedihnyaaaa....barang2 keperluan utk kursus alhamdulilah aku dah settle dah cuma gambar je aku tkde lagi..ingat ptg ni balik keja aku nk g ambik japlah...kain hitam aku pinjam gan kakak kt opis aku..baju kurung putih aku terpaksa belilah..nasib baik skrg ni tgh sale baju budak sekolah kan..aku belasah beli jer..tk beli byk..2 psg je..t-shirt putih lengan panjang pun aku beli..byk jugalah aku habis utk nak g kursus ni..sian kt aku...skrg ni kan musim hujan jer..tu yg malas gan rasa nk zzzzzz je tu...minggu depan kira aku cutilah tk jelajah blog2 yg aku suka...blog aku lagilah bersawang..hehehehhe...

2 ulasan:

Tihara on Sabtu, 11 Disember, 2010 berkata...

cantik blog ni..sukee..BTN borink kalo tk dpt group yg havoc..

Latina on Sabtu, 11 Disember, 2010 berkata...

tq Tihara...blog ni sempoi je..tulah harap2 dapat geng yg best time btn nnti..

 

** DiARi CiK iNa....CiK iNa DiARi...** Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez