20 Jun 2011

Bersawang blog aku ni....

Dicatat oleh Cik Ina di 1:50 PTG
Assalamulaikum...lamanya tk update blog aku smpai bersawang dah rupanya..biasalah jiwa kacau..bila situasi ini berlaku..automatik aku akan timbul tenggelam...org tgk kita dari segi luaran tapi dalaman hanya ALLAH sj yg tahu kan...aku malas nk ambik pot sebenarnya tp pedih ooo..sekurang2nya peka lah sikit perasaan org..mungkin bg korang soalan tu tk membawa erti apa2 tp bagi aku terlalu sensitif...jgnlah sombong sgt dengan nikmat dan anugerah yg ALLAH kurniakan pada ko..sampai ko bole ajukan soalan laser pada aku..nikmat ALLAH tu sekelip mata jer klu ALLAH nak tarik balik...tp aku tkdelah nk bgaduh gan ko..cuma aku rasa kerdil sgt diri ini...yelah ko aje yg bahagia kan.....apa org lain tkde hak bahagia ke????piiiiiiiiiiiiiirahhhhhhhh.....walaupun blog aku bersawang tp aku still lagi intai2 blog kegemaran aku..pyakit M pun sama naik skrg ni...time aku taip ni pun mata dah layu2..hulur jer bantal confirm lena ni...apalah nk jadi gan aku ni..perubahan cuaca kot..hahahaha......

2 ulasan:

2a2i on Isnin, 20 Jun, 2011 berkata...

aduzzzz apa nie......sakit hati lagi ke?

Latina on Selasa, 21 Jun, 2011 berkata...

biasalah k.zah..manusia amat suka sakitkan hati manusia lain...

 

** DiARi CiK iNa....CiK iNa DiARi...** Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez